NOI SUNTEMFANTASTIC SUMMER FESTIVAL


De cele mai multe ori in viata nu poti sa fi tu insuti, daca doresti macar o data pe an, timp de patru zile sa traiesti asa cum simti si sa nu te judece nimeni vino alaturi de noi si vei cunoaste distractia adevarata.

Fantastic Summer Festival este un eveniment muzical care se desfasoara pe durata a patru zile in vara anului 2017 in Bucuresti. Acest eveniment uneste artisti EDM, House, Tehno, Drum & Bass, Pop, Dance si Rock care vor pune stapanire pe unele din cele mai populare zone ale Bucurestiului. Cu ajutorul unor creaturi ale unor lumi fantastice care vor aduce un val de bucurie, lumina si culoare vom creea un taram fantastic unde muzica ne va aduce impreuna.

Fantastic Summer Festival doreste sa fie punctul de intalnire unde muzica este elementul principal de comunicare.
Creaturi fantastice care vor pune stapanire pe locatiile festivalului ne vor arata ca bucuria, lumina si culoarea impreuna cu muzica celor mai mari lorzi ai fanteziei pot deschide un taram fantastic. Cu ajutorul lor acest taram va putea ramane deschis timp de patru zile iar Bucurestiul va devenii un punct de intalnire pentru toti iubitorii de muzica.

Legendele spun ca lorzii fanteziei inconjurati de creaturi fantastice se intalnesc si deschid portile unui taram fantastic din vremuri foarte indepartate. Se mai spune ca oamenii calatoresc de la mii de kilometrii distanta pentru a putea fi martorii unei sarbatori care dureaza patru zile . Acest taram are patru porti si in fiecare zi una dintre ele este deschisa de unul dintre lorzii fanteziei. Aceste porti pot fi deschise numai printr-o combinatie speciala alcatuita din muzica, lumina si culoare. Lorzii fanteziei sunt cei care reusesc sa arate tuturor celor care isi dau frau liber imaginatiei si intra in taramul Fantastic Summer Festival cum fiecare dintre noi putem fim uniti fara cuvinte doar prin muzica, lumina si culoare.

Aceste trei elemente sunt capabile sa sparga orice bariere si sa aduca bucurie in sufletul fiecaruia.

Prima locatie a Fantastic Summer Festival va fi ARENA NATIONALA

FOLLOW SOUND FOREVER

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds


UNTIL WE BEGIN OUR FANTASY